سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمندترین مردم، بیمناکترین آنان از خدای سبحان است . [امام علی علیه السلام]
کل بازدیدها:----42145---
بازدید امروز: ----1-----
بازدید دیروز: ----26-----
جستجو:
آیت‌الله معرفت اندیشه های قرآنی را احیا کرد - ثقلین
 
 
  • درباره من
    آیت‌الله معرفت اندیشه های قرآنی را احیا کرد - ثقلین
    سید رضا مؤدب
    از سال 1354 به شهر مقدس قم براى تحصیل به حوزه علمیه مسافرت نمودم و تا دوسال در مدرسه علمیه حضرت آیت الله گلپایگانى به مقدمات پرداختم در سال 1356 به مدرسه رسالت تحصیل منتقل شدم و دروس سطح یک و دو حوزه را در آنجا سپرى نمودم و از سال 1360 تا 1370 در حوزه علمیه به ادامه تحصیل پرداختم درس مکاسب و کفایه را از محضر استادان گرانقدر حضرت آیه الله علوى گرگانى و حضرت آیات وجدانى فخر، پایانى، ستوده استفاده کردم ودر درس خارج حضرات آیات فاضل لنکرانى، مکارم شیرازى، علوى گرگانى شرکت نمودم و یکدوره فقه و اصول را سپرى کردم. از سال در69به مرکز تربیت مدرس قم مشغول به تحصیل شدم و همزمان در دانشگاه تهران تدریس دروس معارف را آغاز نمودم که تا سال 1378 در دانشکده هاى فنى و مهندسى، علوم، ادبیات، حقوق و ... ادامه داشته است و همزمان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران از سال 1372 در مقطع دکترى ادامه تحصیل داده در سال 1376 فارغ التحصیل در گرایش علوم قرآن و حدیث شدم و از 1376 عضو هیئت علمى دانشگاه قم در آمدم و تا کنون عضو هیئت علمى رسمى دانشگاه هستم. در دانشگاه اصفهان تدریس معارف و در دانشکده علوم قرآنى و حدیث و دانشکده شهید محلاتى سپاه تدریس داشته ام. در دانشگاه قم در موضوعات علوم قرآن و حدیث چندین جزوه علمى تهیه نموده ام. در دانشگاه و دیگر محافل علمى چندین کنفرانس علمى در موضوعات قرآنى ارائه کرده ام در مرکز تفسیر براى طلاب حوزه و در مرکز جهانى علوم اسلامى براى طلاب خارجى تدریس داشته و دارم پایان نامه هاى متعددى در دانشگاه قم و مؤسسه امام خمینى سرپرستى نموده ام چندین کتاب و اثر پژوهشى فراهم آورده ام که در آثار پژوهشى آمده و اکنون نیر در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه، عضو حلقه کارشناسى مقاله هاى آن مرکز هستم در رادیو معارف و ... مباحثى علمى در موضوعات قرآنى داشته ام. کتب: ‏ 1. نزول قرآن و رؤیاى هفت حرف/ 1378 / دفتر تبلیغات اسلامى قم 2. علم الحدیث / 1378 / احسن الحدیث 3. مفردات قرآن/ 1378 / احسن الحدیث 4. اعجاز قرآن/ 1379 / احسن الحدیث 5. روشهاى تفسیر قران/چاپ اول 1380 /چاپ دوم با ویرایش جدید ۱۳۸۵ / دانشگاه قم 6. علم الدرایه تطبیقى/ 1382 / مرکز جهانى علوم اسلامى 7. درسنامه درایه الحدیث / 1383 / مرکز جهانى علوم اسلامى 8. کتاب تاریخ حدیث/ 138۴ / مرکز جهانى علوم اسلا
  • لوگوی وبلاگ
    آیت‌الله معرفت اندیشه های قرآنی را احیا کرد - ثقلین

  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • آیت‌الله معرفت اندیشه های قرآنی را احیا کرد
    نویسنده: سید رضا مؤدب دوشنبه 86/3/21 ساعت 8:19 صبح

    آیت‌الله معرفت اندیشه های قرآنی را احیا کرد

    به گزارش آینده روشن به نقل از مرکز خبر حوزه، وی مرحوم آیت الله معرفت را از جمله چهره‌های سرشناس حوزه علمیه قم عنوان کرد و افزود: خدمات ایشان در راستای توسعه و پیشرفت مفاهیم و مضامین انقلاب بود و معتقد بود اجرای نظام فرهنگی اسلام درهر زمانی ممکن است.

    رئیس انجمن قرآن پژوهی حوزه، با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی آیت‌الله معرفت اظهار داشت: ایشان بسیار متواضع بودند و در مباحث علمی با صبر و حوصله به سخنان شاگردان بویژه مخالفان گوش می‌دادند و بسیار اتفاق می‌افتاد کسانی که با ایشان موافق نبودند، در نظریات خود باز بینی می‌کردند.

    حجت‌الاسلام و المسلمین مؤدب تصریح کرد: مهمترین بعد زندگی ایشان احیای اندیشه‌های علوم قرآن است، آیت‌الله معرفت مقدمات کتاب«التمهید فی العلوم القرآن» را در نجف فراهم و آنرا در قم منتشر کردند و با تبیین نظریات علوم قرآنی مانند تفسیر، تاویل و نسخ خدمات بزرگی به جامعه اسلامی ارائه نمودند.

    وی با اشاره به جایگاه آثار علمی آیت‌الله معرفت گفت: کتاب«التفسیرالاثری» یادگاری ارزشمند از ایشان است و می‌تواند مورد استفاده اهل سنت نیز قرار گیرد زیرا روایات آنان را نیز به خوبی بررسی کرده است.

    رئیس انجمن قرآن پژوهی حوزه افزود: کتاب شبهات و ردود ایشان از نظر علمی بسیار گرانقدر است؛ و مستشرقان نیز می توانند با مراجعه به قرآن شبهات خود را پیرامون این کتاب به خوبی حل کنند.

    آینده روشن


        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • سردبیر فصل نامه علمی پژوهشی شیعه شناسی
    پیشتازی شیعه در مباحث علوم قرآنی
    تاریخ حدیث
    ترجمه قرآن، حلقه ‌واسطه‌ میان متن و مخاطب است
    کلینی
    کتاب «فرقان الحق» منزلت و ثبات قرآن را به چالش می‌کشد
    نقد اندیشه های ذهبی
    اندیشه‌ قرآنی پژوهشگران در تعامل با یکدیگر ارزشمند‌تر است
    [عناوین آرشیوشده]